Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Adam ale zes mie wkurwil z tymi Makrelami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
144 Posty

(wpak4)
Stały Bywalec
Przemko napisał:
Adam ale zes mie wkurwil z tymi Makrelami

Ciezka praca poplaca, prawie 10 h na lodce Ale pogoda byla piekna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty
Dariusz Makowski
(jahu21)
Stały Bywalec
No Adam fajnie
Ja z Ojcem w sobotę od godz. 07.00 do 10.00
16 stk.szczupakòw 60-80cm.plus kilka się spięło, jeden okonek 1kg. i kilkanaście małych.

ps. do tej wrednej k.... żeby się głupio nie madrowala ryby zabraliśmy tylko do zjedzenia na świeżo reszta wróciła do wody mam nagrane.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
jahu21 napisał:
No Adam fajnie
Ja z Ojcem w sobotę od godz. 07.00 do 10.00
16 stk.szczupakòw 60-80cm.plus kilka się spięło, jeden okonek 1kg. i kilkanaście małych.

ps. do tej wrednej k.... żeby się głupio nie madrowala ryby zabraliśmy tylko do zjedzenia na świeżo reszta wróciła do wody mam nagrane.

noto daliście dupy szczupaki w norge trzeba wyrzucać na brzeg lub wieszać na drzewach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Daro się zirytowal węgorzy nie bylo ????????????????Krzys od kiedy szczupaki tak tepisz???????widziałem Twój filmik z metrowka na trolla i ladnie zwrociles Jej wolność ,szacun
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
Marius13 napisał:
Daro się zirytowal węgorzy nie bylo ????????????????Krzys od kiedy szczupaki tak tepisz???????widziałem Twój filmik z metrowka na trolla i ladnie zwrociles Jej wolność ,szacun
Mario wiesz ze żartuje ale widziałem jak norki przecinają szczupaki i wrzucają do wody ,albo wieszają na gałęzi .....ja staram się każdą rybe traktować z szacunkiem ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Nie widziałem tego ze szczupakami ale widziałem jak "gebelsy" wywozili po 500kg filetow z dorsza do Rajchu na przyczepach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
Marius13 napisał:
Nie widziałem tego ze szczupakami ale widziałem jak "gebelsy" wywozili po 500kg filetow z dorsza do Rajchu na przyczepach.
no może nie pół tony ,ale duże ilości
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Jarek Jarek
(19jarek89)
Wiking
Witam witam Panowie

Podpowiedz Adamie gdzie łowisz?
jak to robisz że masz takie wyniki?

A tak poważnie to powiedz mniej wiecej w jakich okolicach łowiłeś?

U mnie ostatnio bez szału, a raczej rybki ostatnio nie dopisują w ogóle
kilka ciekawych okoni tydzień temu na Vanjso z łódki i tyle...

Wędkuje w okolichach Askim na Glommie, Vansjo i Moss jeśli chodzi o słona wode.
Mam ochotę brać sie na nockę, upolować sandacza, ale nie mam z kim więc jeśli ktoś wybiera sie w mojej okolicy, chętnie sie zabiorę
pozdrawiam i życze udanych łowów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Marek Z
(MarekZ)
Początkujący
W okolicach Trondheim inwazja krabów. Łowię z brzegu i nawet jak rzucę 100-150 m od brzegu, jak tylko ciężarek dotknie dna, po 2-3 minutach melduje się krab. Obżerają przynętę nie dając szansy innej rybie. Jednego nawet udało się wyciągnąć

A tak od ponad tygodnia cisza, poza drobnicą przy brzegu. Widziałem łódkami wypływają klatki zostawiają na noc, jakiś sezon się zaczął na kraby czy co?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok